Bill Marej i Di Ej Points brane tron

Bil Marej / www.pgatour.com

U naredna četiri dana, na jednom od najatraktivnijih golf terena na planeti, Pebble Beach-u, biće održan izuzetno atraktivan turnir. Reč je o AT & T NATIONAL PRO-AM-u, takmičenju koje pored profesionalaca okuplja i golferske amatere, među kojima je veliki broj poznatih ličnosti sa severnoameričkog kontinenta.

Tu su skoro uvek komičari poput Bila Mareja, Reja Romana, glavnog lika popularne serije “Svi vole Rejmonda” i Džerija Sajnfelda, autora i glavnog aktera humorističke serije “Sajnfeld”. Neretko se tu ušunja i “nešto ozbiljniji” Endi Garsija koji će i ove godine uzeti učešće u ovom takmičenju koje sa sobom nosi veliki publicitet.

Pre svih “celebrity”-a, najviše pažnje će ovih dana privući ovosezonski debi Tajgera Vudsa na američkom tlu. Tajger će biti u paru sa amaterom Tonijem Romom i biće deo 16-og flajta koji kreće sa teebox-a u 10:01 po tamošnjem vremenu. Upravo ovaj par, zbog one profesionalnije polovine, dobio je najveće šanse od mnogih svetskih eksperata. Jer naravno, Tajgerova pobeda u prvom PGA Tour turniru ove godine bi svakako bolje zvučala od pobede bilo kakvog poznatog amatera “potpomognutog” nekim profesionalnim golferom.

Ipak, prošlogodišnji pobednici, Di Ej Points i neverovatno harizmatični Bil Marej, koji je na ovom turniru nešto poput domaćina, privukli su veliku pažnju svojom pobedom. Marej, koji se odeva na sebi svojstven način, raduje se kako samo on ume, konstantno komunicira sa publikom i pritom igra solidan golf, ne može doneti loš publicitet.

Ove godine će im svakako biti teško da odbrane titulu, jer će tu pored Tajgera biti i veliki Fil Mikelson, Dastin Džonson, Riki Fauler, Džon Hu, ali i prošlonedeljni tragičar Spenser Levin, koji će probati da se povrati nakon nedeljnog sunovrata u kojem ga je pretekao fantastični Kajl Stenli.

Poštovani prijatelji golfa, od sutra ćete moći  da u direktnom prenosu uživate u čarima ovog interesantnog turnira na još interesantnijem terenu.

Listu učesnika sa teetime-ovima možete videti ovde.

 Početak prenosa je u 22:00. Uživajte.

Ostavi komentar