Okupljanje Nacionalnog Tima Srbije

Ilija Đurđević , reprezentativac

Nacionalni golf tim Srbije započinje sezonu 2012. U petak, 18. Maja, reprezentativci će se okupiti u Beogradu, na prvom ovosezonskom sastanku.

Dan kasnijie, 19-og, očekuje ih prva runda kvalifikacija za odlazak na Slovenia Amateur Open Championship, koji će biti odigran od 23. do 26. Maja na Bledu. Prva runda kvalifikacija biće odigrana u Žablju, na terenu Golf kluba Centar. Druga runda ih očekuje u Beogradu, na terenu Golf kluba Beograd.

Četvorica najboljih će nakon medicinskih pregleda zakazanih za 21.maj, dan kasnije poći put Slovenije. Od članova Nacionalnog tima, jedino neće biti prisutan Raša Lazarević, koji u Srbiju stiže tek petog juna, kako bi bio spreman za pripreme Nacionalnog tima, planirane za period od 7. do 17. Juna, takođe u Sloveniji.

Momcima želimo dobru igru na predstojećim kvalifikacijama, a putnicima u Sloveniju da što bolje predstave srpski golf u “deželi”.

Da Golf asocijacija Srbije organizaciono napreduje iz godine u godinu, govori činjenica da će Nacionalni tim imati kvalitetan i sadržajan program tokom ove sezone.

Više detalja možete pronaći na sajtu Golf asocijacije Srbije.

Ostavi komentar